ΓυναίκαΜόδα

Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το video clip είχα πάρει 150.000 δραχμές»

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τρίτη 16 Απριλίου. Το πρώην μοντέλο και υποψήφια Ευρωβουλευτής μίλησε για τα χρόνια της στις πασαρέλες, την ενασχόλησή της με την τηλεόραση αλλά και για τα χρήματα που αποκόμισε από όλη αυτή την ιστορία.

«Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία της ζωής μου. Ακόμη και τα λάθη μας είναι ένα μάθημα. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν να βάλω νυφικό. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε», δηλώνει η Νόνη Δούνια.

«Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το modeling. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα», τόνισε στη συνέχεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Θέμο Αναστασιάδη και μετά έκανα μία εκπομπή που λεγόταν “Εντός Στα Εκτός” με τον Μάνο Μελετίου. Θυμάμαι ότι στο video clip του Τζων Τίκη πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό αλλά αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής», περιγράφει η Νόνη Δούνια στο The 2Night Show.

«Όταν βγήκα στη δουλειά, υπήρχε η τάση στον χώρο να έχουν όλες γαλλική μύτη. Ήταν πολύ λίγες αυτές που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εγώ… επέβαλα τη μύτη μου», καταλήγει η Νόνη Δούνια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button