Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ντένις Σρέντερ: Ο προκλητικός Γερμανός έχει βγάλει και στο παρελθόν εκτός εαυτού τους Έλληνες παίκτες

Ο Ντένις Σρέντερ δεν είναι και ο πιο ήρεμος χαρακτήρας. Ο Γερμανός γκαρντ των Νετς έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά επεισόδια εντός παρκέ κόντρα σε Έλληνες καλαθοσφαιριστές, με τελευταίο αυτό κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μπακς με την ομάδα της Νέας Υόρκης στο Μιλγουόκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Ντένις Σρέντερ συγκρούστηκαν στο Μιλγουόκι στο παιχνίδι των Μπακς με τους Νετς στο NBA, με τους δύο παίκτες να αρπάζονται δύο φορές.

Ο «Greek Freak» έπαιξε δυνατή άμυνα πάνω στον Γερμανό γκαρντ στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο παρκέ και να παραπονιέται.

Η κόντρα συνεχίστηκε, με τον Σρέντερ να κάνει αντιαθλητικό φάουλ στον Αντετοκούνμπο. Αρχικά ο Γιάννης φάνηκε να μην έχει όρεξη να συνεχίσει την κόντρα, με τον Κράουντερ να τον υπερασπίζεται. Λίγο έλλειψε όμως να πιαστεί και ο ίδιος στα χέρια με τον Γερμανό γκαρντ, κάτι το οποίο απέτρεψαν οι πιο ψύχραιμοι.

«Δεν θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε. Συνήθως όταν αντιδρώ έτσι υπάρχει λόγος. Αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο», δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προκλητικός Σρέντερ στον προημιτελικό της Γερμανίας με την Ελλάδα στο Eurobasket 2022

Ο Ντένις Σρέντερ δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Είχε ξεφύγει με τη συμπεριφορά του και κόντρα στην Εθνική Ελλάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον προημιτελικό του Eurobasket 2022 ανάμεσα στη γαλανόλευκη και τη Γερμανία.

Τότε, ο Γερμανός γκαρντ είχε κάνει πάρτι κόντρα στην παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά δεν είχε ολοκληρώσει το παιχνίδι, καθώς είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές.

Σ’ ένα τελειωμένο παιχνίδι, ο Σρέντερ Ο νυν παίκτης των Νετς δεν σταμάτησε να προκαλεί τόσο τους αθλητές και το τεχνικό τιμ, όσο και τους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ειρωνικά χαμόγελα και κινήσεις που δεν αντιπροσωπεύουν ένα τόσο μεγάλο αθλητή έκαναν την εμφάνιση τους, με τον Σρέντερ να τονίζει, πάντως, ότι συμπεριφέρθηκε έτσι, γιατί του έβριζαν τη μητέρα.

Στο 2:10:10 μπορείτε να δείτε τη φάση που οδήγησε στην αποβολή του:

«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε. Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό, σας παρακαλώ να μη μου λέτε πως θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι» ήταν το μήνυμα του Σρέντερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button