ΓυναίκαΟμορφιά

Οι αναρτήσεις των celebrities για την 25η Μαρτίου

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου οι Έλληνες γιορτάζουν. Οι celebrities δεν θα μπορούσαν να μην στείλουν το δικό τους μήνυμα αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την ανεξαρτησία της χώρας μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε στον λογαριασμό της στα social media τη γαλανόλευκη να κυματίσει και έγραψε: «Χρόνια πολλά στην πατρίδα μας! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!».

O Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο γιους του με φόντο την ελληνική σημαία. «Χρόνια πολλά Ελλάδα μας. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (1770-1843): «Όχι τα κλαριά να μας κόψεις, όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μήτε πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, εμείς δεν προσκυνάμε. Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε. Και μην ελπίζεις πως τη γη μας θα την κάνεις δική σου, βγάλ’ το από το νου σου» έγραψε στη λεζάντα.

Η Νόνη Δούνια ανέβασε την ευχή της «Χρόνια πολλά Ελλάδα». Μάλιστα έδειξα μια δική της φωτογραφία από το παρελθόν με παραδοσιακή φορεσιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το όμορφο διήμερο που πέρασε στον Παρνασσό, το πρωί παρακολούθησε την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην οποία πήρε μέρος η κόρη της, Νάγια.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία έχει αγκαλιά την κόρη της.

«Χρόνια πολλά! Καμαρώσαμε την Νάγια μας στην παρέλαση. Και του χρόνου!», έγραψε περήφανη για την κόρη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο fashion designer Vassilis Zoulias ανέβασε ένα post βλέποντας την εθνική επέτειο από το πρίσμα της μόδας. Ανέβασε μια γυναίκα με μπλε και λευκό φόρεμα. Και γράφει: «Η Ελλάδα είναι τα πάντα, τόσο απλά…».

O Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τον ίδιο να φορά την παραδοσιακή φορεσιά του τσολιά. «60 χρόνια χωρίζουν τις 2 φωτογραφίες μου.. Με την ίδια αγάπη για την πατρίδα μας από τότε βροντοφωνάζω ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…. ΖΗΤΩ Η 25η Μαρτίου και οι πρόγονοι μας που με τους αγώνες τους και τις θυσίες ξαναγέννησαν την Ελλάδα μας…1η φώτο: Ράλλειος Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά, εθνική γιορτή 2α Δημοτικού.. 2η φώτο Ηρώδειο, γιορταστική παράσταση για τα 200 χρόνια από το 21 τραγουδώντας το Ευζωνάκι γοργό» γράφει ο βουλευτής.

H Μαρίνα Πατούλη σημειώνει: «Σήμερα γιορτάζει η Ελλάδα, γιορτάζει η Ορθοδοξία, γιορτάζουν οι Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ανεξίτηλες οι μνήμες από την επίσκεψη μου σαν σήμερα στο Λευκό Οίκο όπου η Ελληνική Ομογένεια τιμά την Επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας κ μεταλαμπαδεύει στη νέα γενιά την ιστορία ,τον πολιτισμοί ,τις αξίες κ τα εθνικά ιδεώδη που αποτελούν την ηθική κ πνευματική παρακαταθήκη μας, την προίκα μας .Σε λίγο σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα μαθητές, εκπαιδευτικοί ,φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γονείς θα παρακολουθήσουμε την παρέλαση στη Λυκόβρυση κ τις εορταστικές εκδηλώσεις δίνοντας το ηχηρό μήνυμα της ομοψυχίας, της ενότητας, της ελευθερίας ενάντια σε κάθε μορφή υποδούλωσης κ της δημοκρατίας. ΖΗΤΩ Η 25ηΜΑΡΤΙΟΥ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!».

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 🇬🇷
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (1770-1843): «Όχι τα κλαριά να μας κόψεις, όχι τα δένδρα, όχι τα σπίτια που μας έκαψες, μήτε πέτρα απάνω στην πέτρα να μη μείνει, εμείς δεν προσκυνάμε. Μόνο ένας Έλληνας να μείνει, πάντα θα πολεμούμε. Και μην ελπίζεις πως τη γη μας θα την κάνεις δική σου,βγάλ’ το από το νου σου», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!💙🇬🇷», έγραψε η Σάντρα Βουτσά.

Ανάρτηση για την Εθνική μας επέτειο έκανε και η Νία Βαρντάλος.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πόσταρε μια φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ Η Γαλανόλευκη μας κυματίζει πάντα εκεί 365 μέρες ανελλιπώς …. #καστελλοριζο #kastellorizo #greekislands #25μαρτιου #ελλαδα #greece🇬🇷 #mybeautifulcountry #1821 #flag».

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους…. Εγώ στην Αθήνα. Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει.

Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι. Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές. Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ» έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button