Τεχνολογία

Νέα απίστευτα ρεκόρ από τους οδηγούς της Pirelli στις Σέρρες

του Δημήτρη Διατσίδη

Η κυριαρχία της PIRELLI στο ξεκίνημα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις Σέρρες επισφραγίστηκε με νέα Ρεκόρ και πολλές Νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το νέο απίστευτο Ρεκόρ-Πίστας με χρόνο 1’16.375 έγινε από τον Αυστριακό Jan Mohr στο Ζέσταμα του Αγώνα της Κυριακής για το Πρωτάθλημα BMU-2024, με ελαστικά PIRELLI Superbike-slick.
Αυτό είναι το Απόλυτο Ρεκόρ στην πίστα των Σερρών που έχει γίνει με μοτοσυκλέτα, καθώς ο νεαρός Αυστριακός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’16.375, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ, που είχε κάνει ο ίδιος τo Σάββατο, κατά 0.369. Να σημειώσουμε ότι το περσινό ρεκόρ του ιδίου ήταν 1’17.1, που και το 2023 αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία, για την κορυφαία κατηγορία Superbike.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ακόμη νέο Απόλυτο Ρεκόρ έγινε και στην κατηγορία SSP300, από τον 15χρονο Έλληνα Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο, με PIRELLI Superbike-slick και με χρόνο 1’23.699, ο οποίος κατέρριψε το προηγούμενο περσινό ρεκόρ που είχε κάνει ο ίδιος στο BMU-2023.
Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της Pirelli, θα ακολουθήσει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU-2024, στο οποίο κέρδισε τον Τίτλο και τα δύο προηγούμενα χρόνια, καθώς και το Ιταλικό Yamaha R3-Cup και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο, για το οποίο σίγουρα θα συνεχίσουμε να ακούμε στο μέλλον.

Οι δύο οδηγοί που “έσπασαν τα χρονόμετρα” στις Σέρρες

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button