Τεχνολογία

Σπανούλης: «Είναι μια Ιστορική σεζόν»

Το Περιστέρι προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βόννης στη Γερμανία με 89-77. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το ματς ενώ έκανε λόγο για Ιστορική σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι, την Παρασκευή 26 Απριλίου θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης Τενερίφη – Τόφας στη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα μονομαχήσουν, η Μούρθια με τη Μάλαγα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 28 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο Σπανούλης είπε:

«Συγχαρητήρια στη Βόννη, έκανε μια πολύ καλή χρονιά φέτος. Μετά την κατάκτηση του BCL πέρσι έπρεπε να χτίσουν ξανά την ομάδα, δεν είναι εύκολο και έφτασαν ως τα προημιτελικά με πλεονέκτημα έδρας. Έχουν τον σεβασμό μας για αυτό που έκαναν όλη τη χρονιά.

Θέλω να δώσω όμως περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν απίστευτο χαρακτήρα, κουράγιο και καρδιά. Όχι μόνο σε αυτή τη σειρά, αλλά για όλη τη χρονιά. Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο, κάναμε σπουδαίες νίκες σε παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Είμαστε πολύ επιτυχημένοι και όχι μόνο κερδίσαμε τα παιχνίδια, αλλά τα κερδίσαμε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρεθήκαμε στο 0-1 στη σειρά αλλά τα καταφέραμε. Χτυπήσαμε τη Βόννη με τα ίδια τα πλεονεκτήματά της, με physicality και με transition. Παίξαμε επιθετικά, βγάλαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ στο ένας εναντίον ενός. Κάναμε εκπληκτική δουλειά. Για μια νέα ομάδα, με 8-9 νέους παίκτες. Είναι μια Ιστορική σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος και για το Final Four».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button