Τεχνολογία

Άγρια κακοποίηση 93χρονης σε οίκο ευγηρίας – Τη χτυπούν με λερωμένη πάνα και την πιάνουν από τον λαιμό

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από οίκο ευγηρίας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Μια γυναίκα εργαζόμενη κατηγορήθηκε για επίθεση και βασανιστήρια επειδή φέρεται να ξυλοκόπησε μια 93χρονη που φρόντιζε, με την κακοποίηση να καταγράφεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Η Dontia Shawnra Arrington, 26 ετών, κατηγορήθηκε για κακοποίηση ευάλωτου ενήλικα, βασανισμό με σκοπό την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου και επίθεση με σκοπό την πρόκληση σωματικής βλάβης στο περιστατικό που σημειώθηκε στην εγκατάσταση Landings of Genesee Valley, όπως ανέφερε το WNEM-TV News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο σερίφης της κομητείας Genesee τόνισε την «ευαλωτότητα του θύματος και το γεγονός ότι τη χτυπούν με μια λερωμένη πάνα». «Αλλά αυτό φάνηκε ότι δεν έφτανε. Έβαλε το χέρι της στον λαιμό της και έκανε ασφυκτική λαβή. Αυτό μπορεί να σκοτώσει ανθρώπους, ειδικά έναν 93χρονο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για σοβαρή άνοια», πρόσθεσε ο σερίφης. «Το θύμα δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μπορεί να επεξεργαστεί αυτά που εμείς επεξεργαζόμαστε».

Το βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από μια κάμερα που τοποθετήθηκε στην εγκατάσταση από τους συγγενείς του θύματος, φαίνεται να δείχνει την Arrington να ξεσπάει, αφού η ηλικιωμένη ασθενής, η οποία πάσχει από άνοια, λερώθηκε.

Η εργαζόμενη χτυπάει τη γυναίκα με τη βρόμικη πάνα και στη συνέχεια την πνίγει με το χέρι της, σύμφωνα με τη New York Post.

«Ήμουν συγκλονισμένος», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Genesee, David Layton, στο WNEM για το βίντεο. «Ήμουν αηδιασμένος και πολύ θυμωμένος», συνέχισε. «Και είπα στην επικεφαλής βοηθό εισαγγελέα: “Θα πρέπει να απαγγείλουμε όσο πιο αυστηρές κατηγορίες μπορούμε σε αυτή τη γυναίκα”».

Η Arrington είναι αντιμέτωπη ακόμη και με ισόβια κάθειρξη, αν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες. Διατάχθηκε η κράτησή της με εγγύηση 45.000 δολαρίων και αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο την Πέμπτη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button