Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ήμουν σίγουρος για την ανατροπή με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα»

Ο ΠΑΟΚ έκανε φοβερό παιχνίδι στη ρεβάνς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα και προκρίθηκε στους “8” του Conference League παρά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, γεγονός για το οποίο δήλωσε ότι ήταν σίγουρος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του, ο Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όσο και στην κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ δεν έκρυψε ότι ονειρεύεται τον τελικό του Conference League για τον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Το πιο σημαντικό από όλα τα άλλα είναι ότι προκριθήκαμε. Η εμπειρία του δεύτερου αγώνα για μένα ξεκίνησε αμέσως μετά τον αγώνα του Ζάγκρεμπ όταν απογοητεύτηκα όχι με το αποτέλεσμα αλλά από το παιχνίδι που κάναμε εκεί. Ουσιαστικά εκεί χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα. Ήμουν σίγουρος όμως μετά τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο γήπεδο μας».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και το αν σκέφτεται έναν ευρωπαϊκό τελικό: «Ήταν ένα καλό και όμορφο ματς για εμάς, μια ιδιαίτερη πρόκριση. Μια μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες».

Για την εξέλιξη του αγώνα στην Τούμπα: «Όταν δεχτήκαμε το γκολ στο 3-0 και το σκορ έγινε 3-1, ισοφαρίζοντας η Ντινάμο το σκορ του πρώτου αγώνα, ελπίζαμε να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο και να μην πάμε στην παράταση. Τελικά το πετύχαμε αυτό το γκολ και στην συνέχεια και ένα πέμπτο γκολ και το κάναμε με κυρίαρχο τρόπο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ και την ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος ειδικά όταν πρόκειται για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του δυνατά σημεία του, όπως έχουμε και εμείς τα δικά μας. Έχουμε κάποια σημαντική εμπειρία φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό να μείνουμε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τους προημιτελικούς. Για να φτάσεις στον τελικό, πρέπει να περάσεις από ένα τέταρτο και έναν ημιτελικό. Όπως είπα, τα προημιτελικά έχουν σημασία για εμάς, τίποτα περισσότερο».

To άρθρο ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ήμουν σίγουρος για την ανατροπή με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button