Τεχνολογία

«Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Η Νάσια συμπαραστέκεται στον Δαμασκηνό

Ο Νικόλας πιστεύει ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το Κολλέγιο, όμως ο Κάσδαγλης διαφωνεί μαζί του και τον υπερασπίζεται. Στο μεταξύ, ο Δαμασκηνός ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο αυτός κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες. Η Νάσια τού συμπαραστέκεται κι αυτός συνδέεται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο μαζί της.

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 61ο. Πόσο φιλική έχει γίνει η σχέση της Νάσιας με τον Δαμασκηνό, και ζητάει από τη Ζωή να λέει ψέματα ώστε να βγαίνει μαζί του; Γιατί προσπαθεί να αποφύγει ο Λάμπης τη φετινή τελετή για τις υποτροφίες; Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την κάνει τόσο απαισιόδοξη.

Η Καμβύση μεταφέρει στον Ίσσαρη την ενόχλησή της για την απόφαση της Άννας να έρθει και να την κατηγορήσει για το πώς του φέρθηκε. Ο Ίσσαρης παίρνει αποστάσεις και της ζητάει να μην τον ενοχλεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία προσπαθεί να βοηθήσει τον Οικονομικό Εισαγγελέα στη μυστική έρευνα για τις εταιρείες του Δαμασκηνού. Ποιους άλλους εμπλέκουν τα νέα στοιχεία; Η Αμάντα μεταφέρει στον Λάμπη την τυχαία συνάντησή της με τον δεύτερο μαθητή που είχε αποβληθεί από το Κολλέγιο και που δεν επέστρεψε ποτέ. Τι απασχολεί τον Λάμπη;

Ο Λάκης φοβάται για την ασφάλεια του Χρήστου και προσπαθεί να μάθει τα μυστικά του. Έχει αλλάξει γνώμη η Άννα για τον Δαμασκηνό; Ποιον συνεργάτη του αναζητά, θεωρώντας ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για όλα; Τι αγνοούν όλοι οι μαθητές για τον μαθητή που δεν γύρισε μαζί με τον Φλωρή;

Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 62ο. Πώς θα αντιδράσει η Έφη τώρα που κυκλοφορεί το δικό της γυμνό βίντεο από τα αποδυτήρια; Η έρευνα της αστυνομίας επιβεβαιώνει ότι έχει σταλεί στα κινητά από χάκερ και η Άννα τούς ενημερώνει για το ενδεχόμενο ο στόχος αυτών των περιστατικών να είναι η δυσφήμιση του κολλεγίου με σκοπό να το κλείσουν.

Ο Σταύρος συμπαραστέκεται στην Έφη, έχοντας πάρει την υπόθεσή της προσωπικά. Τι σχεδιάζει για να βρει τον δράστη και να τον τιμωρήσει; Στις υποψίες του Νικόλα ότι ο Δαμασκηνός κρύβεται πίσω από την προσπάθεια να διασυρθεί το Κολλέγιο, ο Κάσδαγλης τον υπερασπίζεται. Του εξηγεί ότι στον προηγούμενο κίνδυνο να περάσει το σχολείο στο ξένο ίδρυμα, ο Δαμασκηνός ήταν ο μόνος που έκανε προσφορά για την εξαγορά του.

Ποια στοιχεία παίρνει η Άννα από τον Δαμασκηνό, στην προσπάθειά του να της αποδείξει ότι έχει πέσει κι εκείνος θύμα; Η Καμβύση τού επιτίθεται προσωπικά και τον απειλεί με αφορμή την υπόθεση της κόρης της, ενώ ο Νικόλας επικρίνει τον Ίκαρο ότι κι αυτός και η Δάφνη δεν κάνουν αυτό που πρέπει, ακόμα και τώρα που έχουν πληγωθεί τα παιδιά τους.

Γιατί επιδιώκει ο Λάμπης να συναντήσει έπειτα από τόσο καιρό τον μαθητή που δεν επέστρεψε στο Κολλέγιο μετά την αποβολή; Για ποιο λόγο το παιδί αντιδρά τόσο άσχημα στην προσπάθεια του συμμαθητή του να μιλήσουν; Τι φοβάται στον Λάμπη;

Ο Οικονομικός Εισαγγελέας έχει στοιχεία με τα οποία υποπτεύεται και τον πρώην σύζυγο της Καμβύση στις δραστηριότητες του Δαμασκηνού. Η Άννα τον υπερασπίζεται και προκαλεί τον θυμό της Χρύσας, η οποία θέλει να μάθει ποιος της δίνει τα επιπλέον στοιχεία για τον εισαγγελέα. Ο Δαμασκηνός ανησυχεί για τον Φλωρή, γνωρίζοντας ότι ο γιος του κρύβεται πίσω από τα βίντεο με τις γυμνές μαθήτριες.

Η Νάσια προσπαθεί να συμπαρασταθεί διακριτικά στον Δαμασκηνό, κάνοντάς τον να συνδέεται συναισθηματικά ολοένα και περισσότερο μαζί της. Η Υπηρεσία Πληροφοριών επιβεβαιώνει στον Ίσσαρη ότι η Καμβύση ήταν επίσης ένα από τα πρόσωπα της έρευνας τους, και του δημιουργεί υποψίες για το κίνητρο της Δάφνης να μπλέξει ερωτικά μαζί του.

Ο Λάμπης επιδιώκει ακόμα να μιλήσει με τον παλιό συμμαθητή του για να μάθει για ποιο πράγμα τον κατηγορεί. Τι θα συμβεί στην Πέρσα;

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button