ΓυναίκαΟμορφιά

Μπέττυ Μαγγίρα: «Πέρασα σκοτεινές περιόδους, τα βρήκα σκούρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και μίλησε μεταξύ άλλων για την μητρότητα, τα Χριστούγεννα, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και για τη σχέση της με τον χρόνο.

Μητρότητα και δουλειά πώς συνυπάρχουν;

Δύσκολα. Τη μια κερδίζει η δουλειά, την άλλη η μητρότητα. Πρέπει να μοιράζεις ισόποσα την ενέργειά σου και να κρατάς και λίγη για σένα. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις, τις οποίες όμως, μοιράζομαι με τον άνδρα μου, τον Δημήτρη. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, έχω την εκπομπή, ξεκινάμε με την Μαρινέλλα, τρέχω να κάνω μαθήματα φωνητικής, προσπαθώ να βάλω τη γυμναστική ξανά στη ζωή μου.

Πολλές φορές λόγω των πολλών υποχρεώσεων, μπλοκάρουμε. Εσείς φτάσατε ποτέ σε αδιέξοδο;

Πολλές φορές, κλείστηκα στον εαυτό μου. Πέρασα σκοτεινές περιόδους, τα βρήκα σκούρα. Αισθάνθηκα πως μπορεί να με ξεχάσουν στη δουλειά, την περίοδο που έκανα τα παιδιά και σε αυτό ο Δημήτρης ήταν βράχος δίπλα μου. Σε κάθε περίπτωση η οικογένεια, οι φίλοι και οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται δίπλα σου και σε στηρίζουν σε κάθε δύσκολη στιγμή σου.

Τα Χριστούγεννα τι κάνετε οικογενειακώς;

Τα Χριστούγεννα, μετά το καλοκαίρι είναι η πιο αγαπημένη μου περίοδος. Στολίζουμε πολύ νωρίς και τα κορίτσια χαίρονται πολύ. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα κάνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Η μαγειρική δεν είναι το φόρτε μου, δεν το απολαμβάνω. Έχω γυναίκα που με βοηθά και ο άνδρας μου μαγειρεύει.

Με τον χρόνο έχετε δηλώσει ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά.

Είναι εχθρός μου. Δεν έχει εξομαλυνθεί ακόμα αυτή η σχέση. Είχα πει πρόσφατα σε μία συνέντευξη πως, όταν δεν μπορώ να παλεύω άλλο με τον χρόνο, τότε ίσως να αγαπήσω τις ρυτίδες μου. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα το παλεύω όσο μπορώ και όσο με παίρνει χωρίς υπερβολές βέβαια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button