Οικονομία

PwC Ελλάδας: Τετραήμερη εργασία θεσπίζει για τους νέους auditors

Τετραήμερη απασχόληση για τους εργαζόμενους του Assurance που βρίσκονται σε διαδικασία απόκτησης της υποχρεωτικής επαγγελματικής πιστοποίησης (professional qualification) εφαρμόζει η PwC Ελλάδας.

Η εφαρμογή προγράμματος 32ωρης εργασίας την εβδομάδα αφορά το εξάμηνο μεταξύ Ιουλίου-Δεκεμβρίου κάθε έτους, χωρίς καμία μεταβολή στο μηνιαίο εισόδημα ή στα εργασιακά προνόμια των ωφελούμενων, με τη συνοδεία ενός ήδη ανταγωνιστικού πακέτου αμοιβών και παροχών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της PwC Ελλάδας. 

Τη δυνατότητα στους νέους auditors να διαχειριστούν με περισσότερη ευελιξία τις εργασιακές τους υποχρεώσεις και να εστιάζουν στην απόκτηση μιας εξαιρετικά σημαντικής πιστοποίησης προσφέρει η PwC Ελλάδας με αυτή την πρωτοβουλία της.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα ευρύτερα για τον κλάδο. Στόχος μας να συμβάλλουμε ενεργά στην υιοθέτηση καινοτόμων εργασιακών μοντέλων που υποστηρίζουν έμπρακτα τους ανθρώπους μας στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν και να επιδιώξουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες, ενώ, παράλληλα, εκπληρώνουν και τους προσωπικούς τους στόχους» υπογράμμισε η Human Capital Partner της εταιρείας, Μαρία Φιλίππου.

Στη συνέχεια επισήμανε: «Στην PwC Ελλάδας, επενδύουμε συστηματικά στην οικοδόμηση ενός υγιούς, ευέλικτου και συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό. Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εξελίσσονται συνεχώς και φροντίζουμε να διασφαλίζουμε τις συνθήκες και τα εφόδια που θα τούς επιτρέψουν να αισθάνονται παραγωγικοί και να πετυχαίνουν όσα επιθυμούν».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία τετραήμερης εργασίας είναι εναρμονισμένη με το νέο εργασιακό μοντέλο που έχει θεσπίσει η PwC Ελλάδας, στο οποίο περιλαμβάνονται πρωτοβουλίες όπως η υβριδική εργασία, η δημιουργία γραφείων-δορυφόρων ανά την Ελλάδα, οι σύγχρονοι χώροι εργασίας που σύντομα θα εγκαινιαστούν στην Αθήνα κι έχουν σχεδιαστεί με επίκεντρο τη συνεργασία και την ευημερία των εργαζομένων, η διαρκής επιμόρφωση, αλλά και η υιοθέτηση πολιτικών που προωθούν την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη.

To άρθρο PwC Ελλάδας: Τετραήμερη εργασία θεσπίζει για τους νέους auditors δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button