Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να τρέξουμε – Είχαμε νεκρούς πολίτες και αστυνομικούς

Το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι είμαστε πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά, κατά την 5η του επιστροφή στο κτίριο της λεωφόρου Κατεχάκη.

O Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε αναλαμβάνοντας για πέμπτη φορά υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τα νέα του καθήκοντα που αναλαμβάνει το υπουργείο, τόνισε με νόημα πως «έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε».

«Τραβάμε μια γραμμή με το παρελθόν όχι γιατί ξεχνάμε, αλλά γιατί ξεκινάμε. Η εποχή άλλαξε και πρέπει να πω ότι είμαστε πίσω. Είχαμε νεκρούς, πολίτες και αστυνομικούς. Έχουμε μείνει πίσω στην αποστολή μας και πρέπει να τρέξουμε. Εκφράζω την αγάπη και την εμπιστοσύνη μου», ανέφερε.

Επίσης, με ανάρτηση που έκανε στα social media, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αφενός σημειώνει ότι «η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, για αυτή την κρίσιμη αποστολή, με τιμά ιδιαιτέρως», συμπληρώνοντας πως αυτή τη φορά «οι απαιτήσεις είναι ιδιαιτέρως, υψηλές».

«Με εντολή του Πρωθυπουργού, Kyriakos Mitsotakis, αναλαμβάνω το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες, όταν είχα και πάλι την ευθύνη του Υπουργείου και οι απαιτήσεις, ιδιαιτέρως, υψηλές. Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού στο πρόσωπό μου, για αυτή την κρίσιμη αποστολή, με τιμά ιδιαιτέρως. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχοντας ως γνώμονα την εξασφάλιση του μέγιστου κοινωνικού αγαθού, της ασφάλειας των συμπολιτών μας».

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

 

 

To άρθρο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να τρέξουμε – Είχαμε νεκρούς πολίτες και αστυνομικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button