Τεχνολογία

Ο Ρομά που απειλούσε ότι «θα σκοτώσει αστυνομικούς» ανεβάζει βίντεο στο TikTok από τα κρατητήρια

Τον Νοέμβριο του 2023, ένας νεαρός Ρομά είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο απειλούσε να σκοτώσει «Έλληνες και αστυνομικούς», οργισμένος από τον θάνατο 17χρονου στη Βοιωτία, έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών. Λίγο αργότερα, είχε ζητήσει συγγνώμη για την ανάρτησή του αυτή, καθώς οι Αρχές τον αναζητούσαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο νεαρός είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους από το 2020, όμως τον Φεβρουάριο του 2024 πέρασε για ακόμα μια φορά από τα κρατητήρια της Αστυνομίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο ίδιος, βέβαια, δεν φαίνεται να προβληματίστηκε και πολύ, αφού ανέβασε ένα νέο βίντεο στο TikTok μέσα από το κελί, όπου ακούει μουσική και ποζάρει μαζί με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Φυσικά, η ανάρτησή του σχολιάστηκε από πολλούς, καθώς ακόμα και αν δεν μπήκε φυλακή και τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όλοι απορούν πώς γίνεται να έχει στην κατοχή του τηλέφωνο την ώρα που βρίσκεται υπό κράτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο βίντεο, πάντως, φαίνεται να… διασκεδάζει εις βάρος μιας γυναίκας που εργάζεται σε διόδια, αρνούμενος να της δώσει το ποσό που απαιτείται και παριστάνοντας τον σκύλο.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button