ΓυναίκαΜόδα

Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αυτοκίνητο της έπεσε επάνω σε βιτρίνα μαγαζιού

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Μαρία Αντωνά, καθώς μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη, μετά από επτά χρόνια , είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Το γεγονός  γνωστοποίησε η ίδια με ένα instastory στο Instagram. Στην φωτογραφία που ανάρτησε η Μαρία Αντωνά φαίνεται το αυτοκίνητό της να είναι αρκετά χτυπημένο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα αίτια του ατυχήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας οδηγός παραβίασε το Stop, με αποτέλεσμα εκείνη που κινείτο στον κάθετο δρόμο να μην προλάβει να αντιδράσει και να πέσει με το αυτοκίνητό της σε γνωστό καφέ. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματίας, ωστόσο προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

«Ανάδρομος ξεκάθαρα», σχολίασε.

«Χθες το βράδυ, καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μια παρέα φίλων μου στην Ερμού, ένα αμάξι το οποίο ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα με χτύπησε αρκετά με αποτέλεσμα να πετάξει το αυτοκίνητο πάνω σε μια βιτρίνα μαγαζιού. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί που δεν υπήρχαν άνθρωποι στο συγκεκριμένο κατάστημα… παραλίγο να μπει το αμάξι μέσα από το παράθυρο. Ήταν σοκ», εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χτύπησα λίγο τον αυχένα μου, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα», διευκρίνισε η Μαρία Αντωνά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button