Αθλητικά

Άρης: «Να μην ταξιδέψουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον Βόλο»

Η ΠΑΕ Άρης ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στον Βόλο για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Άρης υπενθύμισε στους φιλάθλους ότι τα μέτρα απαγόρευσης παρουσίας οπαδών βρίσκονται ακόμα σε ισχύ, γι’ αυτό και ζήτησε από τον κόσμο να μην ταξιδέψει στον Βόλο για την αναμέτρηση με τη Νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

“Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί “απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ”, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση.

Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα.

Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα”.

To άρθρο Άρης: «Να μην ταξιδέψουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον Βόλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button