ΓυναίκαΟμορφιά

Ο Γιάννης Μόρτζος ξεσπά κατά των ομόφυλων ζευγαριών: «Όποιος αντιστέκεται στην φύση, καταστρέφεται»

ΟΓιάννης Μόρτζος τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/1 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» για το επερχόμενο νομοσχέδιο που θα αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία από αυτά. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τοποθετήθηκε με αιχμηρότητα για το θέμα βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον ρόλο της μητέρας, ενώ δήλωσε πως δεν του αρέσει που βλέπει να τοποθετούνται συνεχώς ομόφυλοι και η συζήτηση δεν γίνεται σε επιστημονικό επίπεδο.

Αρχικά, ο Γιάννης Μόρτζος είπε: «Είμαι υπέρ του μπαμπά και της μαμάς. Δεν είναι ούτε θρησκευτικό το θέμα ούτε τίποτα. Είναι καθαρά θέμα κοινωνικό. Δεν ξέρω αν αυτό το νομοσχέδιο το περίφημο περάσει, τι θα δημιουργήσει στο μέλλον. Τι ανισότητες θα δημιουργήσει και τι ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσει στους νέους και τις νέες. Η φύση είναι μία, αρσενικό και θηλυκό. Βιολογικά λοιπόν τα πράγματα είναι αυτά και δεν μπορούμε να τα ανατρέψουμε με κανέναν τρόπο. Για να επικαλεστώ και τον μεγάλο ψυχολόγο Καρλ Γιουνκ, όποιος αντίκειται στη φύση… καταστρέφεται. Από εκεί και πέρα για το θέμα του γάμου των ομοφύλων, υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης. Ας κάνουν λοιπόν σύμφωνο συμβίωσης».

Στην συνέχεια, ο Γιάννης Μόρτζος πρόσθεσε: «Η μάνα που βγάζει το παιδί, το θεωρεί παιδί της γιατί έχει μέσα το αίμα της και πρέπει να μεγαλώσει μετά αυτό το παιδί με την φροντίδα και την αγάπη που μπορεί να έχει η πραγματική του μάνα και όχι μια παρένθετη μάνα. Δηλαδή τι θα γίνουν οι γυναίκες; Σκέυη παραγωγής; Εγώ εκεί σταματάω και δεν δέχομαι καμιά απολύτως αντίρρηση».

Τέλος, ο Γιάννης Μόρτζος κατέληξε: «Γιατί να προβάλουν συνέχεια την ομοφυλοφιλία; Δεν μπορεί να προβάλλεις την ομοφυλοφιλία σαν ότι αυτό είναι κάτι το ιδανικό για τον άνδρα ή την γυναίκα. Παρατηρώ και στις διάφορες εκπομπές πως αυτοί που μιλάνε είναι πάντοτε κάποιοι. Πρέπει η συζήτηση αυτή να γίνει επί επιστημονικού επιπέδου και να μην λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button