ΓυναίκαΜόδα

Αντώνης Ρέμος: Ζήτησε συγγνώμη από τους Αλβανούς σε συναυλία του – «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»

Μια μοναδική συναυλία στα Τίρανα με τίτλο «One Night Only», παραχώρησαν  την Πέμπτη 11 Απριλίου, η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος.

Πλαισιωμένοι από μια πολυμελή ορχήστρα, Αντώνης Ρέμος  & Μαρινέλλα διασκέδασαν και συγκίνησαν το Αλβανικό κοινό που έσπευσε να τους παρακολουθήσει από κοντά.

Η παρουσία των δύο καλλιτεχνών τόσο κατά τη συναυλία όσο και κατά την επίσκεψή τους στο Δημαρχείο της πόλης έγινε μεγάλο θέμα στα αλβανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια της συναυλίας ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους όσων πλήγωσαν τους Αλβανούς στην παρουσία τους στην Ελλάδα.

Στο απόσπασμα, ο Αντώνης Ρέμος ακούγεται να λέει: «Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε».

«Έτσι ένιωσα κι εγώ ως παιδί μεταναστών στη Γερμανών και ξέρει τι θα πει να είσαι μετανάστης σε άλλη χώρα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button