Αθλητικά

UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ – ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για όσα έγιναν»

Η UEFA με επιστολή της απάντησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, αναφορικά με τα επεισόδια στο Μπριζ – ΠΑΟΚ, με την ομοσπονδία να τονίζει πως θα γίνει ενδελεχής έρευνα.

H UEFA θέλησε να απαντήσει στην επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη, αναφορικά με την αντιμετώπιση που είχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι ενάντια στην Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Conference League, με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αναφέρει πως θα γίνουν τα πάντα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Στην επιστολή της η UEFA μάλιστα τονίζει πως ευελπιστεί η ρεβάνς των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας να αποτελέσει μια γιορτή.

Αναλυτικά η επιστολή της UEFA

Αγαπητέ κύριε Αγγελούδη,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που απευθύνατε στον Πρόεδρό μας, της οποίας λάβαμε πλήρη γνώση. Η ασφάλεια και η προστασία όλων των ατόμων που παρακολουθούν τους αγώνες της UEFA είναι υψίστης σημασίας. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, μετά τον προημιτελικό αγώνα UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Club Brugge και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στο Μπριζ, ορίστηκε από την UEFA επιθεωρητής δεοντολογίας ώστε να διεξαγάγει ενδελεχή έρευνα για τα περιστατικά που αφορούν τον αγώνα.

Δεδομένου ότι ο δεύτερος αγώνας αυτής της σειράς διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δράττουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια για όλους.

Η διοίκηση της UEFA βρίσκεται σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας, της έγκαιρης ανταλλαγής πληροφοριών και της εφαρμογής όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στο κανονιστικό πλαίσιο της UEFA.

Εκτιμώντας την πολύτιμη δέσμευσή σας, πιστεύουμε ότι ο δεύτερος αγώνας αυτής της εβδομάδας θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας.

 

To άρθρο UEFA για τα επεισόδια στο Μπριζ – ΠΑΟΚ: «Θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για όσα έγιναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button