ΓυναίκαΜόδα

Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε μέσω Skype τους τηλεθεατές της εκπομπής της

Διαφορετική ήταν η έναρξη στο MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης (18/4), αφού ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής νωρίτερα.

Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε στα Μέσα, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ. Το γεγονός αυτό οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κατεβαίνει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, στην απομάκρυνση από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και τη θέση της ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής την 1η Μαΐου.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Λίγα λεπτά μετά, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο παράθυρο του MEGA Καλημέρα μέσω Skype, θέλοντας να πει το δικό της αντίο στους τηλεθεατές της εκπομπής και να μιλήσει για τη νέα πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button