Τεχνολογία

UEFA: Πειθαρχική έρευνα για τα όσα έγιναν στο ματς Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ

Λαμβάνοντας υπ’όψιν το διάβημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τα ρεπορτάζ του διεθνούς Τύπου για την συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων του Βελγίου, αλλά και των ιθυνόντων της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στους φιλάθλους του «δικεφάλου», τα μέλη της διοίκησης και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών της ελληνικής ομάδας, η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τα γεγονότα που «σημάδεψαν» τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League στην έδρα της Μπριζ.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι διόρισε ειδικό ερευνητή, προκειμένου να διεξάγει πειθαρχική έρευνα και να αποδοθούν οι ανάλογες ποινές, επισημαίνοντας πως τα αποτελέσματα της έρευνας θα είναι διαθέσιμα σε σύντομο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ενημέρωση της UEFA αναφέρει:

«Σε σχέση με τον αγώνα των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στη Μπριζ του Βελγίου, ορίστηκε Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με εικαζόμενα πειθαρχικά περιστατικά. Πληροφορίες για αυτό το θέμα θα είναι διαθέσιμες σε εύθετο χρόνο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button