lifestyle

Sadam – «Γολγοθάς»: Tο πρώτο άλμπουμ του σαρωτικού ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, είναι γεγονός!

O Sadam, ο Θεσσαλονικιός ράπερ που με κάθε του release βάζει φωτιά στο rap game, υποδέχεται το 2024 με τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο.

O Sadam αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του μουσικού αυτού στερεώματος – ένας καλλιτέχνης που διατηρεί αναλλοίωτη την αυθεντικότητα του, ξεσηκώνοντας τα πλήθη σε κάθε του live εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρονιά που πέρασε βρήκε τον βορειοελλαδίτη ράπερ να συμμετέχει σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά μουσικά project που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα: το album “Αrte Povera” του Beats Pliz, στο οποίο συμμετείχε με το τραγούδι “Lavara & Balaclava”. Το τραγούδι μάλιστα αποτέλεσε και ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του δίσκου, σημειώνοντας πλατινένιες ψηφιακές πωλήσεις.

Την επιτυχία των προηγούμενων ετών έρχεται να επισφραγίσει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με τίτλο «Γολγοθάς», μια δισκογραφική δουλειά η οποία περιέχει 12 ολοκαίνουρια κομμάτια σε παραγωγή των Dof Twogee, Beats Pliz, Quicksilver, Mike G, Solid & Ortiz. Ανάμεσα στα τραγούδια θα συναντήσετε και ανατρεπτικές συνεργασίες με τους ΛΕΞ , Hgemona$, VLOSPA & Tsaki, -μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ σκηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη διεύθυνση παραγωγής του «Γολγοθάς» που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο πολυπλατινένιος παραγωγός και beatmaker από την Θεσσαλονίκη Dof Twogee.

 

Tracklist

Intro (Prod. Dof Twogee)
Nitro (Prod. Quicksilver)
City Boys (Prod. Mike G)
Familia (Prod. Solid)
Titan (Prod. Solid)
Top Boys feat. ΛΕΞ (Prod. Dof Twogee)
Made In Greece (Prod. Dof Twogee)
Εκατό feat. Hgemona$ (Prod. Mike G)
Muerte feat. VLOSPA (Prod. Dof Twogee)
Ιούδας (Prod. Beats Pliz)
Skg Mecca feat. Tsaki (Prod. Ortiz & Dof Twogee)
Γολγοθάς (Prod. Quicksilver)

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button