ΓυναίκαΟμορφιά

Μαριάντα Πιερίδη για τη συνεργασία με τη Φελίσια Τσαλαπάτη: «Αν μιλήσει η μία παραπάνω …»

Συνέντευξη από κοινού στο περιοδικό ΟΚ!παραχώρησαν η Μαριάντα Πιερίδη και η Φελίσια Τσαλαπάτη. Οι παρουσιάστριες του «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην πρωινή ζώνη του ΟΡΕΝ.

Πώς τα έχετε καταφέρει να μην ανταγωνίζεστε μεταξύ σας στον αέρα;

Μαριάντα Πιερίδη: Σοβαρολογείς; Η μία είναι 30 και η άλλη είναι 50, εγώ! Πέρα από την πλάκα, ίσως να μην ήταν τυχαία η επιλογή μας. Εγώ βλέπω τη Φελίσια και βλέπω μία γυναικάρα. Αν μιλήσει η μία παραπάνω και η άλλη λιγότερο, δεν έγινε και τίποτα. Η μία βοηθάει την άλλη.

Φελίσια Τσαλαπάτη: Είναι θέμα χαρακτήρα το αν θα τσαλακώνεσαι, αν θα αυτοσαρκάζεσαι ή αν μένεις στην εικόνα σου και δεν κάνεις τίποτα άλλο για να εξελιχθείς. […] Αν πας να κάνεις κάτι καινούριο και σκέφτεσαι μόνο πώς θα προβληθείς, θα γίνει βατερλό. Είναι μία συνεχής προσπάθεια. Τι νόημα θα είχε αν εγώ βγαίνω υπέροχη και η εκπομπή είναι χάλια;

Το ότι η Μαριάντα σε κάποια θέματα έχει τον πρώτο λόγο προσωπικά μου αφαιρεί και ένα «βάρος». Δεν είμαι τόσο ματαιόδοξη που να τυφλώνομαι από την ανάγκη να δειχτώ. Χαίρομαι που ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει, γιατί είμαστε νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και συνήθως το κοινό αγαπά πολύ αυτούς που έχει συνηθίσει.

Μαριάντα Πιερίδη: Ως νέα καλλιτέχνιδα είχα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσίαζαν πριν από πολλά χρόνια η αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη και η Πόπη Τσαπανίδου, όπου η μία συμπλήρωνε την άλλη. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ με τη Φελίσια.

Φελίσια Τσαλαπάτη: Κάποια στιγμή η Μαριάντα μού είπε κάτι εξαιρετικό: «Όταν κάτι το κάνεις και έχεις δόλο ή κακία, δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ». Αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά μας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button