ΓυναίκαΟμορφιά

Μαρία Κορινθίου για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Λιάγκα: «Δηλώθηκαν πράγματα που δεν ισχύουν»

Για το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes».

Η Μαρία Κορινθίου είπε μεταξύ άλλων πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους προέκυψαν διάφορα θέματα που οδήγησαν στο τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο ενώ τόνισε πως μετά την αποχώρησή της δηλώθηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν.

«Δυο εβδομάδες πιο νωρίς με αποχαιρετήσατε, δεν έγινε και κάτι. Ξεκάθαρα και φυσικά έχουν υπάρξει και καλύτερες στιγμές. Δεν έχω πάρει θέση για όλο αυτό και ούτε πρόκειται να το κάνω. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν έχω όρεξη. Όπως όλοι είδατε δημιουργήθηκαν κάποια θέματα. Είπαμε καλό καλοκαίρι, είπα καλό καλοκαίρι…», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι ξέρετε τι έχει γίνει, από που έχει γίνει και γιατί έχει γίνει. Όλοι ξέρετε. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που με τις επιλογές που κάνουμε που σε κάποια θέματα δε κουμπώνουμε με κάποιους ανθρώπους και δημιουργούνται διάφορα θέματα. Υπάρχουν και στιγμές που κάποιοι κάνουν υπομονή, βάζουν τα όριά τους… Η υπομονή του καθενός είναι τελείως υποκειμενική.

Εγώ μπορεί να κάνω υπομονή για δυο εβδομάδες ή για εννέα μήνες και μετά να εξαντληθεί η υπομονή μου σε πέντε πράγματα. Με το κανάλι έχω καλές σχέσεις. Δεν είχαν ακουστεί, είχαν δηλωθεί κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Θα δούμε αν θα με δείτε να επιστρέφω τηλεοπτικά. Θέλω όπου βρίσκομαι να με ευχαριστεί, να αγκαλιάζομαι, να πιάνει το χέρι ο ένας του άλλου και να αγαπιόμαστε.

Είναι σπουδαίο να αγκαλιάζεις και να αγκαλιάζεις αληθινά και να κοιτάς τον άλλον στα μάτια και να υπάρχει αγάπη. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ ρομαντικό αυτό αλλά εγώ αυτή είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button