ΓυναίκαΜόδα

Survivor: Ο James Καφετζής υποψήφιος προς αποχώρηση – «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνάντησαν, εκ νέου, τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πριν το συμβούλιο προηγήθηκε ακόμα ένας αγώνας ασυλίας τον οποίο και κατόρθωσε να κερδίσει η κόκκινη ομάδα. Έτσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σαν απλοί παρατηρητές στις γνώριμες τους θέσεις για να έχουν τον πρώτο λόγο οι παίκτες της μπλε ομάδας στο συμβούλιο του νησιού.

Ποιος ή ποια, λοιπόν, θα συναντούσε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη στις υποψηφιότητες του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός παρέλαβε όλες τι ψήφους κοντά του και άρχισε να διαβάζει ένα ένα τα ονόματα. Εκείνο που ήχησε τις περισσότερες φορές στην ηρεμία της νύχτας στον Άγιο Δομίνικο ήταν το όνομα του James Καφετζή.

«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω» εξομολογήθηκε ο παίκτης των Μπλε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button