Τεχνολογία

Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας ΕΛ.ΜΟΤ.Ο – Παραδόθηκε Ψήφισμα στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής

Με συμμετοχή μοτοσυκλετιστών από όλη την Ελλάδα έγινε το Σάββατο 13 Απριλίου η Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. (Ελληνική Μοτοσικλετιστή Ομοσπονδία).

Οι συμμετέχοντες μοτοσυκλετιστές συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Σ.Ε.Φ. και στις 12:00 ξεκίνησαν, με τάξη και ακολουθώντας τις οδηγίες των συνοδών μοτοσυκλετιστών της Αστυνομίας, για να καταλήξουν στη Βουλή των Ελλήνων όπου και έγινε η επίδοση του Ψηφίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ψήφισμα με 12 ενότητες, που παρέλαβε το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, θίγει όλα τα θέματα που απασχολούν τον μέσο μοτοσικλετιστή, με ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της οδικής ασφάλειας και της βελτίωσης των υποδομών.

Μετά το τέλος της Μοτοπορείας διαμαρτυρίας η οργανωτική ομάδα της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο και αρκετοί από τους συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στην ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024, όπου μέσα από τα περίπτερα των Λεσχών της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τους επισκέπτες για την εξέλιξη της Μοτοπορείας Διαμαρτυρίας και το Ψήφισμα που παρέδωσαν στη Βουλή των Ελλήνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει αν σημειώσουμε ότι η Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχαν περίπου 300 μέλη λεσχών της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα, παρά τον ελάχιστο χρόνο που υπήρξε για την διοργάνωση της ήταν επιτυχημένη και το Ψήφισμα Διαμαρτυρίας παραδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων.

Φωτογραφίες: ΕΛ.ΜΟΤ.Ο & Ι. Εφραιμίδης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button