lifestyle

Λένα Παπαληγούρα – Ιωάννα Παππά: Φίλες και παντρεμένες με δύο αδέλφια

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησαν οι Λένα Παπαληγούρα και Ιωάννα Παππά. Οι δύο πρωταγωνίστριες είναι φίλες εδώ και 12 χρόνια και έχουν παντρευτεί δύο αδέρφια.

Η Λένα Παπαληγούρα δήλωσε πως έβλεπε τη σειρά που πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Παππά, το «Κλείσε τα μάτια» φανατικά. Τόσο πολύ μάλιστα, που έφευγε από τη σχολή τρέχοντας να προλάβει το Μετρό για να τη δει.

Η Ιωάννα Παππά είπε πως θαυμάζει την υπομονή της Λένας Παπαληγούρα, και στα τόσα χρόνια φιλίας τους δεν έχουν παρεξηγηθεί ποτέ.

«Δουλεύαμε μαζί με την Ιωάννα στις «Τρεις αδερφές» και μετά από καιρό μου γνώρισε τον τωρινό σύζυγό μου», είπε η Λένα Παπαληγούρα.

«Συζητάμε και για τους συζυγούς μας (σ.σ. που είναι αδέλφια) και είναι ωραίο να μιλάς και για τις αδυναμίες σου… που σε δείχνουν ίσως ευάλωτη», είπε η Ιωάννα Παππά.

Η Λένα Παπαληγούρα είπε πως συζητούν κοριτσίστικα θέματα, για μόδα, πηγαίνουν για ψώνια μαζί αλλά πιο πολύ συζητούν για τα παιδιά και πηγαίνουν για να ψωνίσουν παιδικά ρούχα.

«Συζητάμε προβληματισμούς μας για τα παιδιά, τα θέματα ανατροφής, χαρακτήρα, μας απασχολεί η εποχή που μεγαλώνουν».

 

«Έχω δει στη Λένα μεγάλη αλλαγή από τότε που γέννησε. Την είδα να πατά γερά στα πόδια της και βρήκε τον εαυτό της. Στα τόσα χρόνια φιλίας δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ», είπε η Ιωάννα Παππά.

«Με την Ιωάννα συζητάω τα πάντα εκτός από αυτά που δεν έχω παραδεχθεί ούτε στον εαυτό μου», κατέληξε η Λένα Παπαληγούρα.

To άρθρο Λένα Παπαληγούρα – Ιωάννα Παππά: Φίλες και παντρεμένες με δύο αδέλφια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button