Αθλητικά

Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Πρόκριση στην Αθήνα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλε μήνυμα πρόκρισης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει στην ομάδα του και θεωρεί ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου στη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV:

“Πρέπει να αναλύσουμε όλο το παιχνίδι, όχι μόνο όταν ήταν δέκα εναντίον δέκα. Κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να χαθεί, από τον αριθμό ευκαιριών, των καθαρών ευκαιριών που είχαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, αλλά ήμασταν καλά τοποθετημένοι και είχαμε κάποιες καλές επιθετικές μεταβάσεις. Δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία στον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο μέρος, βρήκαν το γκολ, είχαν ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά όμως κυριαρχήσαμε, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι και θα πάμε στην Αθήνα για την πρόκριση”.

To άρθρο Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Πρόκριση στην Αθήνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button