Πολιτική

Με αρκετές απουσίες και η σημερινή προπόνηση του Άρη

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (Παρασκευή 12/1) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (Κυριακή 14/1, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Τα προβλήματα παραμένουν αρκετά για τον Άκη Μάντζιο ο οποίος, δεδομένα, δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στα «καναρίνια» τον Λορέν Μορόν που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρία του, έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Φραν Βέλεθ συμμετείχε και σήμερα σε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Χουλιάν Κουέστα και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Ρουμπέν Πάρντο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ισπανός μέσος είχε ταξιδέψει για την Αθήνα για να λάβει μέρος στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, με τον Μάνου Γκαρθία να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο.

Το Σάββατο, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον Μάντζιο η αποστολή της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωγή από Καρυπίδη σε Κούγια και Ολυμπιακό

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του νομικού της συμβούλου, Αλέξη Κούγια, για τα όσα υποστήριξε προ ημερών ο τελευταίος για τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ Άρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ζητά στις αγωγές του από 300.000 ευρώ. Παράλληλα, ο Κώστας Καπετάνος κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της ΠΑΕ Άρης, ζητώντας να του καταβληθεί το ποσό των 156.245 ευρώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button