ΓυναίκαΜόδα

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει αγκαλιά με τον 1,5 μηνών γιο της – Η τρυφερή ανάρτηση

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης στις 14 Φεβρουαρίου υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που θα πάρει το όνομα του πατέρα της, Νίκος.

«Βγήκε 3.700, γερός και μεγάλος. Έζησα τα δύο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα και τώρα με τον Νίκο, γέννησα μέσα σε 2μιση ώρες. Ο Βύρωνας ξέρει ότι ένας Νίκος θα έρθει στο σπίτι να τον φροντίσουμε. Αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει. Είμαι πάρα πολύ καλά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου και όλοι ήταν δίπλα μου. Ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη. Κάθε γέννα η γυναίκα τη βιώνει ξεχωριστά. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία και να μην αγχωθεί. Εύκολη γέννα δεν υπάρχει», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα», μετά την γέννηση του γιου της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 27/3 η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο με τον 1,5 μηνών γιο της. Όπως θα δείτε η γλυκιά μανούλα έχει τον μπέμπη στην αγκαλιά της όσο εκείνος έχει παραδοθεί πάνω της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button