lifestyle

Beatles: Οι γιοι των Τζον Λένον και Πολ ΜακΚάρτνεϊ θέλουν κάτι από τα «σκαθάρια»

Come Together! Ο κόσμος της μουσικής υποδέχεται μια νέα συνεργασία που έρχεται με φόρα από το ένδοξο παρελθόν: οι Lennon και McCartney των θρυλικών Beatles ξανά μαζί!

Ο James McCartney και ο Sean Ono Lennon – οι γιοι των εμβληματικών μελών των Beatles, Sir Paul McCartney και John Lennon – συνυπογράφουν ένα τραγούδι με τίτλο Primrose Hill.

Η στοχαστική, ακουστική αυτή μπαλάντα είναι μια ωδή στη δύναμη του πανοραμικού σημείου θέασης του Λονδίνου στο Regent’s Park.

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία με τον “καλό του φίλο”, ο McCartney δήλωσε ότι το κομμάτι τον κάνει να αισθάνεται “ενθουσιασμένος”.

“Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού αισθάνομαι ότι πραγματικά ξεκινάμε την πορεία μας”, έγραψε στο X, πρώην Twitter.

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, ο McCartney αποκάλυψε ότι το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από ένα όραμα που είχε ως παιδί μια καλοκαιρινή μέρα στη Σκωτία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James McCartney (@jamesmccartneyofficial)

 

“Αφήνοντας το μυαλό μου να φύγει, είδα την αληθινή μου αγάπη… Το Primrose Hill έχει να κάνει με το να πάρει η μπάλα μπρος με μένα και να βρω αυτό το άτομο”, πρόσθεσε.

Ο Sir Paul προσέφερε την πατρική του υποστήριξη για το κομμάτι, μοιράζοντάς το στα social media στέλνοντας “πολλή αγάπη στον Sean Ono Lennon που συνυπογράφει το τραγούδι”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James McCartney (@jamesmccartneyofficial)

Ο Ono Lennon είναι ο μικρότερος γιος του αδικοχαμένου Τζον Λένον και της εικαστικού και μούσας του, Γιόκο Όνο. Ο James είναι ο γιος του Paul McCartney με την αείμνηστη πρώτη σύζυγό του, Linda McCartney.

To άρθρο Beatles: Οι γιοι των Τζον Λένον και Πολ ΜακΚάρτνεϊ θέλουν κάτι από τα «σκαθάρια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button