ΓυναίκαΜόδα

Το baseball hat επιστρέφει στα καθημερινά μας look

Το baseball hat είναι το αξεσουάρ που επιστρέφει ξανά αυτήν την άνοιξη για να δώσει ένα ενδιαφέρον twist σε κάθε ντύσιμο.

Τα baseball hats ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στα ‘80s και τα ‘90s. Το λάτρεψαν τα style icons της εποχής, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πριγκίπισσα Diana. Τα jockey καπέλα πέρασαν στην αφάνεια για μερικά χρόνια, επιστρέφοντας πού και πού στις τάσεις. Ωστόσο, το δυναμικό comeback το έκαναν πριν από μερικά χρόνια, κάνοντας τις εμφάνισή τους και στις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας

Πλέον ένα baseball hat φαντάζει το ιδανικό chic stylish combo για μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα και προκαλεί ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα θα σε προστατέψει και από τον ήλιο.

Μπορείτε να φορέσετε το baseball hat σας κυριολεκτικά με ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας, ενώ αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τις ανοιξιάτικες βόλτες με ήλιο. Εμπλουτίστε το look σας με μερικά κοσμήματα για να κάνετε dress-up ή κρατήστε το πιο αθλητικό.

Συνδυάστε το με υφασμάτινα παντελόνια και σακάκια, τα αγαπημένα σας πουκάμισα ή τα t-shirts, ενώ θα δείχνει πολύ στυλάτο ακόμα με φούστες ή φορέματα.

Δείτε πώς το φορούν τα it girls…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button