Πολιτική

Aπολιτίκ λαϊκισμός και ψέματα, αυτή είναι η νέα ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ανάρτηση στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανάρτησή του αναφέρει: «Απολιτίκ λαϊκισμός και ψέματα, αυτή είναι η νέα ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν κρύβεται με τίποτα».

Νωρίτερα ο κ. Θεοδωρικάκος είχε κάνει λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος και ζήτησε τη διαγραφή του.

«Ο θαλασσοδαρμένος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα μαλλιά του πιάνεται. Ενοχλημένος προφανώς από την κριτική που έκανα ότι εκπροσωπεί έναν απολιτίκ λαϊκισμό και δεν γνωρίζει βασικά πράγματα στη χώρα, διαστρεβλώνει αυτά που είπα:
είναι αυτονόητο ότι οι πολιτικές δυνάμεις απευθύνονται στο σύνολο του ελληνικού λαού.
Ο ξάδερφός του είπε ότι τους είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών. Εκείνον ας εγκαλέσει λοιπόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επίσης ας θυμηθεί:
Ποιος δεν έβρισκε αίθουσα για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής επί πέντε χρόνια; Ποιος δεν ψήφισε την τροπολογία στη Βουλή με την οποία έκλεινε ο δρόμος στην χρυσή Αυγή;
Ποιος δεν κατέθεσε υπομνήματα για την ακύρωση του κόμματος των Σπαρτιατών; Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του, το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα αυτά κι ας σταματήσει τις επιθέσεις και τα ψέματα στη ΝΔ. Την παράταξη που με πράξεις ενώνει τους Ελληνες και προστατεύει την Δημοκρατία από εγκληματικές οργανώσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο facebook ο κος Θεοδωρικάκος.

Ο Κασσελάκης ζήτησε την διαγραφή του

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του τονίζε πως «Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: «Η ΝΔ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και θέλει την ψήφο όλων, όπως και να αυτοπροσδιορίζονται», αναφερόμενος στους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών.
Ο κ. Ρωμανός είπε νωρίτερα πως «σε ένα κανονικό κόμμα» όσοι έχουν τέτοιες απόψεις «θα διαγράφονταν».

Θα περίμενα από τον κ. Μητσοτάκη την άμεση διαγραφή του κ. Θεοδωρικάκου, αλλά νομίζω ότι γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι η ΝΔ είναι ένα ποτ πουρί Δεξιάς και Ακροδεξιάς, όπου όλοι οι Ακραίοι χωράνε, από υποψηφίους ευρωβουλευτές μέχρι ψηφοφόρους.

Οι κεντρώοι που ψήφισαν ΝΔ ας αναρωτηθούν τι σχέση έχουν με αυτά τα «λουλούδια» και ας κάνουν αυτή τη φορά την επιλογή που τους αξίζει.

Προσωπικά, το ξεκαθάρισα μονολεκτικά και απόλυτα: ΟΧΙ. Οι νεοναζί ψηφοφόροι δε μας αφορούν. Είναι έξω από τον κόσμο, τον πολιτισμό και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button