lifestyle

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα, αγαπημένε μου

Υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια αλλά για τη Μιμή Ντενίση ο Γιάννης Φέρτης, που έφυγε από τη ζωή σήμερα (14.04.2024) από τη ζωή στα 86 του χρόνια, ήταν κάτι περισσότερο: ήταν εκείνος που πίστεψε σε εκείνη.

Η είδηση πως ο Γιάννης Φέρτης άφησε την τελευταία του πνοή, σκόρπισε θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ήταν άλλωστε ένας από τους πλέον ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς της χώρας. «Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα» γράφει η Μιμή Ντενίση.

Ανεβάζοντάς μια κοινή τους φωτογραφία από τα παλιά, όπου είναι αγκαλιασμένοι, η Μιμή Ντενίση θέλησε να αποχαιρετίσει τον Γιάννη Φέρτη με μια ανάρτηση στο Instagram. «Ήταν ο Πυγμαλίωνας μου» είπε η Μιμή Ντενίση στο tlife.gr για τον Γιάννη Φέρτη.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η γνωστή ηθοποιός έγραψε: «Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο. Να πιστέψω στον εαυτό μου. Αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα».

Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα και δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν σε αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου.

Όπως και όλοι όσοι σε αγάπησαν. Και είναι πολλοί! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

 

Η Μιμή Ντενίση πρόσθεσε στην ανάρτησή της το hashtag oneofakind, δηλαδή, ένας και μοναδικός.

To άρθρο Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα, αγαπημένε μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button