lifestyle

Ξυλοκόπησαν άγρια τη Μικαέλα Φωτιάδη: Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram! «Έφαγα πολλές μπουνιές»

Φωτογραφίες από το χτυπημένο της πρόσωπο ανέβασε σε story στο Instagram η Μικαέλα Φωτιάδη, κάνοντας γνωστό έτσι ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, άγνωστο όμως από ποιόν.

«Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του… Μπράβο να σε χαίρονται», έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη, μην αποκαλύπτοντας ποιος ευθύνεται για τον άγριο ξυλοδαρμό της.

Στη συνέχεια, η πρώην Σταρ Ελλάς και παίκτρια του GNTM δημοσίευσε ακόμη ένα Instagram Story που έγραφε: «Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις.

Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε, το πρωί της Τετάρτης (07.02.2024) στην εκπομπή Super Κατερίνα και είπε: «Πονάω ακόμη, δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι δυνατά.

Ούτε εγώ η ίδια δεν έχω καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο.

Με άρπαξαν και έκανα επίθεση για αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ ήταν επειδή δεν ήξερα αν έχει κάποιο όπλο ή μαχαίρι.

   

Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω και να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό, χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

To άρθρο Ξυλοκόπησαν άγρια τη Μικαέλα Φωτιάδη: Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες στο Instagram! «Έφαγα πολλές μπουνιές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button