Αθλητικά

Αταμάν για Μπαρτζώκα: «Είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε προβλήματα»

Δύο ημέρες μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» και τον έντονο διάλογο που είχαν μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν διαβεβαίωσε ότι είναι άριστες οι σχέσεις του με τον κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο HaberTurk ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού», ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νικήσαμε και τα τρία παιχνίδια μας με τον Ολυμπιακό. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα. Φάνηκε πως είχαμε μία διαμάχη με τον κόουτς Μπαρτζώκα αλλά η κατάσταση είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμία σύγκρουση.

Έκανε έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ματς. Στο τέλος του αγώνα, του έδωσα το χέρι μου. Δεν ήθελα να κάνω πιο δύσκολη την κατάσταση, ούτε να προσβάλλω τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Είδα τον Μπαρτζώκα να επιτίθεται λεκτικά προς τον μάνατζέρ μας (σ.σ. Σάββα Αρώνη). Είχαμε μία έντονη συζήτηση και του είπα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Εκείνος μου είπε “Εσύ τα ίδια δεν βιώνεις όποτε είσαι στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε;”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Του απάντησα ότι δεν μπαίνω σε καυγάδες στα εκτός έδρας ματς γιατί προσπαθώ να είμαι προσεκτικός. Ο Μπαρτζώκας και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, δεν έχουμε προβλήματα. Καθόμαστε μαζί και συζητάμε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button