lifestyle

Η Dua Lipa στο εξώφυλλο του «Time» ως ένας από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως

Η Dua Lipa είναι μία από τις πιο επιδραστικές σταρ της εποχής της και όχι μόνο. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Time».

Mε αφορμή τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο έγινε εξώφυλλο η Dua Lipa στο περιοδικό «Time». Η νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε και συνέντευξη στο περιοδικό αποκαλύπτοντας πως διανύει μία περίοδο στη ζωή της στην οποία νιώθει την περισσότερη αυτοπεποίθηση: «Νιώθω πιο πολύ ο εαυτός μου», είπε.

Το περιοδικό περιγράφει την ιστορία της πασίγνωστης τραγουδίστριας, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, από γονείς Αλβανούς του Κοσόβου. Όταν εκείνη ήταν 11 ετών, η οικογένειά της μετακόμισε πίσω στο Κοσσυφοπέδιο, όπου χρόνια αργότερα ζήτησε από τους γονείς της να επιστρέψουν στο Λονδίνο, για να μπορέσει να ακολουθήσει την καριέρα της στη μουσική.

«Κατάγομαι ταυτόχρονα από δύο μέρη. Το να είμαι από το Κόσοβο είναι μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου και το ότι πήρα την αλβανική υπηκοότητα είναι κάτι συναρπαστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Dua Lipa.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η καλλιτέχνιδα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον νέο της δίσκο με τίτλο «Illusion»:

«Είμαι απλά ένας διαφορετικός άνθρωπος, οπότε φυσικά αυτός ο δίσκος θα είναι διαφορετικός. Έχω διαφορετικές σκέψεις, επιθυμίες, ανάγκες και προοπτικές. Έχω κάνει στροφή 180 μοιρών στον εαυτό μου… Νιώθω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό το σημείο της ζωής μου».

 

To άρθρο Η Dua Lipa στο εξώφυλλο του «Time» ως ένας από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους παγκοσμίως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button