Αθλητικά

Super League 1: 15.000 φίλαθλοι ταυτοποίησαν το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet

Ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα της Super League 1 ξεκίνησε στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της διοργάνωσης, με 15.000 φιλάθλους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Gov.gr Wallet στην αρχή της μεταβατικής περιόδου.

Από την επόμενη σεζόν, η ταυτοποίηση του εισιτηρίου θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet, το οποίο θα πρέπει να έχουν κατεβάσει οι φίλαθλοι στο κινητό τους τηλέφωνο από το Google Play ή το App Store. 

Αυτό ήταν όμως το πρώτο Σαββατοκύριακο (13-14/04/24), που ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου πλαισίου ψηφιακής εισόδου των θεατών στα γήπεδα της Super League 1 και 15.000 από τους 33.000 ανθρώπους που παρακολούθησαν τους αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εισήλθαν στο γήπεδο με το νέο τρόπο ταυτοποίησης.

Σημειώνεται ότι με την ψηφιακή είσοδο ολοκληρώνεται η δέσμη μέτρων που έλαβαν τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στα ελληνικά γήπεδα και ισχύει τόσο για τη Super League 1, όσο και για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται δε, ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της εφαρμογής  Gov.gr Wallet είναι η εγγραφή των πολιτών στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.), στο emep.gov.gr , ενώ η  διαδικασία της ψηφιακής εισόδου στα γήπεδα περιγράφεται αναλυτικά στο tickets.gov.gr. 

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, τον Μάιο, θα ισχύει το υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, ώστε να δοθεί ο κατάλληλος χρόνος προσαρμογής τόσο στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρείες, όσο και στους φιλάθλους.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Super League 1: 15.000 φίλαθλοι ταυτοποίησαν το εισιτήριό τους μέσω του Gov.gr Wallet δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button