ΓυναίκαΜόδα

Χριστίνα Μήλιου: Η αδελφή της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από τη Χριστίνα Μηλιού, στην ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Αμέσως οι γιατροί ρώτησαν τη νεαρή γυναίκα τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Έτσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία, με πλήρωμα του αστυνομικού τμήματος να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να λάβει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Χριστίνας Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, έπειτα από επιμονή των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε στο πλευρό της είχε τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Χριστίνα Μηλιού, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso και η γνωστή τραγουδίστρια έμοιαζε να τα έχει χαμένα.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button