lifestyle

Νίκος Αλιάγας: Η εντυπωσιακή φωτογραφία από τις πρόβες για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε σήμερα (16.04.2024) στην Αρχαία Ολυμπία. Μια φωτογραφία από αυτές που “πόσταρε” ο Έλληνας δημοσιογράφος, ξεχώρισε από αυτές που εμφανίστηκαν στο λογαριασμό του στο Instagram.

Γνωστός για την καριέρα που διαγράφει στη γαλλική τηλεόραση και ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι, ο Νίκος Αλιάγας επιλέχθηκε για να είναι οι οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η τελική πρόβα που πραγματοποιήθηκε παραμονές της Τελετής (15.04.2024) στέφθηκε με επιτυχία (σε αντίθεση με την επίσημη Τελετή, “γεννήθηκε” από τις φλόγες του ηλίου) και περιλάμβανε όλο το τελετουργικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αρχαία Ολυμπία, λίγο πριν η Φλόγα ξεκινήσει το ταξίδι για… τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Μαγικές στιγμές πρόσφεραν οι 35 Ιέρειες και οι 15 Κούροι με τις ενδυμασίες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, που πήραν μέρος στο Τελετουργικό που εμπνεύστηκε η Χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου υπό τη μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου με τίτλο “Θρόισμα της ιεράς σιωπής”.

Τα πρακτορεία φωτογραφιών έδωσαν στη δημοσιότητα μοναδικά στιγμιότυπα τόσο από τη χθεσινή πρόβα, όσο και από τη σημερινή Τελετή. Ωστόσο, μία φωτογραφία του Νίκου Αλιάγα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikos aliagas (@nikosaliagas)

Ο Νίκος Αλιάγας, που έχει πάθος με τη φωτογραφία, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με τις ιέρειες, ντυμένες με τις στολές της Μαίρης Κατράντζου και γυρισμένη την πλάτη τους στον φακό.

Οι ιέρειες εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της χορογραφίας τους, να σηκώνουν τα χέρια τους ψηλά και κρατούν η μία την άλλη.

 

To άρθρο Νίκος Αλιάγας: Η εντυπωσιακή φωτογραφία από τις πρόβες για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button