lifestyle

Τσους Ματέο: «Σύλλογος με μεγάλη καρδιά και υπερηφάνεια ο Ολυμπιακός»

Ο Τσους Ματέο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον αυριανό αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

Λίγους μήνες μετά τον τελικό του Κάουνας, όταν η «βασίλισσα» επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Πειραιά με σουτ του Σέρχιο Γιουλ στο τέλος, ο τεχνικός των Μαδριλένων χαρακτήρισε τους Πειραιώτες «σύλλογο με μεγάλη καρδιά και υπερηφάνεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός προβλέποντας: «Αν του το επιτρέψουν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό».

Συγκεκριμένα, ο Τσους Ματέο δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σέβεται η Ευρώπη γι’ αυτά που έχει καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, για τον προπονητή που έχει το δικό του στιλ, ένα στιλ που εύκολα αναγνωρίζεις. Είναι μία ομάδα με προσωπικότητα, με καλούς παίκτες και με καρδιά πρωταθλητή.

Είναι μία καλά χτισμένη ομάδα, μία καλά οπλισμένη ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες, τον Σλούκα και τον Βεζένκοφ, όμως τις κάλυψαν αρκετά καλά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί. Τώρα προσπαθούν να ανακτήσουν την συνέπειά τους. Αν του το επιτρέψουν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό, ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και υπερηφάνεια που πάντα τα καταφέρνει στις κρίσιμες στιγμές. Γι’ αυτόν τον λόγο, αξίζει όλον το σεβασμό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γκαμπριέλ Ντεκ επισήμανε: «Αύριο προσδοκούμε να κάνουμε σωστά όσα πρέπει να κάνουμε και να βγούμε νικητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με έφεση στο ριμπάουντ, αλλά και υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα. Εντός έδρας πρέπει να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας.

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να παραμείνουμε αήττητοι στο Wizink Center. Θα πρέπει να βγάλουμε όλον τον… χαρακτήρα μας στο παρκέ και ν’ αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα με μεγάλα ονόματα που παίζουν πολύ καλά και απαιτούν να δώσουμε το 100%».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button