Υγεία

Εντοπίστηκαν οι 16χρονες φίλες που είχαν εξαφανιστεί στο Παγκράτι

Με δημόσια ανάρτησή του στα social media, ο Γιώργος Τσούκαλης ανακοίνωσε το αίσιο τέλος της περιπέτειας που αφορούσε την εξαφάνιση δύο κοριτσιών από το Παγκράτι. Η υπόθεση αυτή είχε απασχολήσει εδώ και αρκετό καιρό το πανελλήνιο.

Μετά την 16χρονη Σάρα, λοιπόν, που βρέθηκε στην αγκαλιά των δικών της στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής βρέθηκε χθες, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τα καλά νέα και για την Αναστασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ και μετά από ενέργειες του Γιώργου Τσούκαλη, και η δεύτερη 16χρονη βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της οικογένειας της.

Ο κ. Γιώργος Τσούκαλης

Ο Γιώργος Τσούκαλης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον 18χρονο Τόνυ για την πολύτιμη βοήθειά του στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο θείος της δεύτερης 16χρονης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον γνωστό ιδιωτικό ερευνητή, τόσο για το έργο του, όσο και για την πολύτιμη συμβολή του στην επίλυση της δύσκολης αυτής υπόθεσης που εξελίχθηκε σε θρίλερ, το οποίο όμως είχε αίσιο, ευτυχώς για κάθε εμπλεκόμενο, τέλος.

Οι δύο 16χρονες φίλες είχαν εξαφανιστεί μέσα από τα σπίτια που διέμεναν στο Παγκράτι στις 19 Δεκεμβρίου. Και για τις δύο κοπέλες είχε ενεργοποιηθεί από την πρώτη στιγμή ο μηχανισμός Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν αιτήματος των οικογενειών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button