Αθλητικά

Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι

Σε λάθος χειρισμούς του συνεργείου αποδίδεται, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η κατάρρευση του κτηρίου της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι. Το δυστύχημα στοίχησε τη ζωή σε έναν 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ωστόσο, εργαζόταν και ως οδηγός φορτηγού προκειμένου να συμπληρώνει το εισόδημά του. Ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν εντός του φορτηγού την ώρα που έπεσε ο τοίχος και τον καταπλάκωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικος της περιοχής, περιγράφοντας πώς έγινε η τραγωδία, ανέφερε πως ξαφνικά εμφανίστηκε ένα σύννεφο σκόνης που στην αρχή νόμιζαν πως ήταν πυρκαγιά. Άκουσαν φωνές και έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Εκεί αντίκρισαν το κτήριο να έχει μετατραπεί σε μπάζα και τους εργάτες να έχουν τραυματιστεί. Ένας εξ αυτών ήταν μέσα στα αίματα και είχε τυλίξει το κεφάλι του με το πουκάμισό του ενώ άλλος είχε σπάσει το πόδι του και οι συνάδελφοί του τον βοηθούσαν να κατέβει από το μισογκρεμισμένο κτήριο.

Μάλιστα, ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως όταν είπε σε έναν από τους τραυματίες πως θα καλέσει το «100» εκείνος του είπε «όχι». Εκεί ήταν εγκλωβισμένος και ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος, όπως λένε και οι μαρτυρίες, καταπλακώθηκε από τον τοίχο που έπεσε πάνω στο φορτηγό, μέσα στο οποίο βρισκόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τις προσαγωγές που έχουν γίνει έως τώρα, ο κάτοικος της περιοχής ανέφερε πως ο ίδιος είδε πάνω από 20 εργάτες ενώ οι Αρχές τελικώς οδήγησαν στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου 7 άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο εργολάβος.

Σχετικά με το αν το κτήριο ήταν εγκαταλελειμμένο ο άνθρωπος που μένει σε απόσταση αναπνοής από το οικοδόμημα ανέφερε πως εξωτερικά δεν έδειχνε σημάδια εγκατάλειψης. Όπως είπε, το συνεργείο ήρθε για να το κατεδαφίσει ωστόσο, δεν είχε τις γνώσεις, καθώς οι εργάτες δεν ήταν οικοδόμοι, έκαναν λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα το κτήριο να καταρρεύσει.

Δείτε τα όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button