Αθλητικά

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Τούμπα με τον μικρό του φίλο Γιάννη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ της Πέμπτης (18/5) πήγε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.

Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πήγε για ακόμα έναν λόγο στην Τούμπα κι αυτός δεν ήταν άλλος από το να συναντήσει τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή του πορεία φέτος. Από τη χθεσινή βραδιά στην Τούμπα κρατάω τη συνάντηση που είχα με τον μικρό μου φίλο Γιάννη Παπαστεφανάκη όπως του είχα υποσχεθεί πριν μια βδομάδα στην Άμφισσα. Αυτήν τη φορά μαζί με τον Θοδωρη Ζαγοράκη να τον συναντά από κοντά”, έγραψε στο instagram ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

Μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη βρέθηκε στο γήπεδο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

To άρθρο Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Τούμπα με τον μικρό του φίλο Γιάννη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button