lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος για Βασίλη Δημάκη: Δείχνει ένα χειριστικό άνθρωπο

“Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά αυτό είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας” τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τον χωρισμό της Ερασμίας Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, αναφέροντας και τη συζήτηση που είχε πριν από λίγο καιρό με την Ερασμία Μάνου για αυτόν τον γάμο.

“Μίλησα και με την Σοφία και με την Ερασμία. Ξεκίνησα με την Σοφία από ενδιαφέρον και με πήρε και η Ερασμία. Μου ζήτησε αν μιλήσω, να μην κακολογήσω καθόλου. Δεν θα το έκανα με την έννοια ότι δεν έχω βάλει το χέρι μου επί των τύπων των ήλων.

Είχα πρόθεση να συναντήσω τον Δημάκη με ένα γενικότερο ενδιαφέρον σαν σύντροφο, σύζυγος της Ερασμίας. Ένας άνθρωπος που ξεκινά μία παραβατική ζωή, τιμωρείται για αυτήν, σπουδάζει στη φυλακή και όλο αυτό με εξάπτει να δω τι τύπος είναι.

Στα χαρτιά μπορεί κάποιος να καταλάβει, αλλά αν δεν δει τα πράγματα και δεν συζητήσει, δεν μπορεί να ξέρει τίποτα” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Είναι μερικά πράγματα που με ενοχλούν. Δηλαδή η τοποθέτησή του με στιχούργημα με μικρούς υπαινιγμούς, για εμένα μου δείχνει έναν άνθρωπο χειριστικό την ημέρα των γενεθλίων. Είναι σαν να τον πικάρεις τον άλλον.

Επειδή είναι ένα έξυπνο παιδί, νομίζω ότι λειτουργεί χειριστικά, αλλά αυτό είναι έξω από την άποψη της Ερασμίας. Την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε αν κάνω κάτι, να μην τον ενοχλήσω. Είναι προσωπική μου άποψη ότι είναι χειριστικός.

  

Τα Χριστούγεννα έκανα στην Ερασμία μισή ώρα κουβέντα-συνέντευξη, όπου τη ρωτούσα λεπτομέρειες για το πως μπορεί αυτό το πράγμα να γίνει πρακτικά, πώς τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε, πώς επικοινωνούν όταν ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος εκτός; Αρκεί αυτό για να θρέψει ένα γάμο;

Ο Βασίλης και η Ερασμία δεν είναι απλές περιπτώσεις. Εγώ τίμια φερόμενος έλεγα όχι στην Ερασμία” πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Βασίλη Δημάκη: Δείχνει ένα χειριστικό άνθρωπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button