Τεχνολογία

TikToker ισχυρίζεται ότι «εγκλωβίστηκε» μέσα στο Tesla της στους 46 Βαθμούς Κελσίου λόγω ενημέρωσης λογισμικού

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

H Tik Toker και ιδιοκτήτρια Tesla, Brianna Janel έχει γίνει viral καθώς μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε ένα περιστατικό το οποίο πραγματικά δείχνει πως οι περισσότεροι κάτοχοι Tesla δεν έχουν ιδέα για το αυτοκίνητο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τί συνέβη και παραλίγο να «ψηθεί» όπως ανέφερε η ίδια;

Όταν μπήκε στο Tesla της, η οθόνη της εμφάνισε μήνυμα πως υπάρχει διαθέσιμη νέα ενημέρωση λογισμικού, το download του οποίου θα διαρκέσει 24 λεπτά. Η ίδια θεώρησε πως σε αυτό το χρόνο μπορεί να κάνει ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα και πάτησε αποδοχή.

Όπως η ίδια ανάρτησε με ανάλογο βίντεο, το όχημα τελικά έκανε παραπάνω ώρα (40 λεπτά) και η ίδια έμεινε «εγκλωβισμένη» στο εσωτερικό του οχήματος με τη θερμοκρασία, όπως αναφέρει η ίδια, να έχει φτάσει μέχρι και τους 46 Βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω φρικάρει, δεν μπορώ να ανοίξω πόρτες και τα παράθυρα» ανέφερε στο viral βίντεο. Τελικά μετά την ενημέρωση των 40 λεπτών βγήκε και δήλωσε πως πρώτη φορά στα 6 χρόνια που έχει το όχημα αποφάσισε να κάνει ενημέρωση λογισμικού ενώ ήταν μέσα.

Το θέμα είναι ότι τα Tesla έχουν και χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης των θυρών το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ανά πάστα στιγμή για να βγει αλλά…

Βέβαια πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Tesla πως κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button