lifestyle

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Θέλαμε να κάνουμε παιδί»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με τις Έλενα Παπαρίζου και Ρούλα Κορομηλά αλλά έκανε και μία αποκάλυψη για την σχέση που διατηρούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στην εκπομπή «Fay’s Time» αναφορικά με την πρώην σύντροφό του ότι ήθελαν παιδί, το οποίο όμως αν αποκτούσαν τώρα θα είχε χωρισμένους γονείς. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επίσης μίλησε για τις καλοκαιρινές συναυλίες που ετοιμάζει με την Έλενα Παπαρίζου.

Εμφανίζομαι σε μικρού χώρους, με μικρότερης διάρκειας πρόγραμμα. Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι πιο όμορφα καλλιτεχνικά, δεν αναιρώ καθόλου αυτό που έχω ζήσει», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Fay’s time.

«Ήταν μια τολμηρή κίνηση, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που τολμώ και κάνω πράγματα κι ας περάσω κι από την αποτυχία, δεν θα με πειράξει καθόλου. Θα με πειράξει αν δεν το κάνω. Εισέπραξα μια πού ωραία εμπειρία, σίγουρα δεν είναι ο τομέας μου, είμαι εκεί γιατί είναι μια μουσική εκπομπή, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί και να μαγειρεύω ή να κάνω κάτι άλλο. Θα ήταν κάτι εντελώς τρελό.

Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν εξαιρετική, χαίρομαι γιατί είχαμε μια υγιή, αρμονική σχέση και μια φιλία η οποία εύχομαι και να κρατήσει μέσα στον χρόνο, ανεξάρτητα από τα επαγγελματικά. Δεν έχει ειπωθεί κάτι για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι μια πρόκληση αλλά θα το δούμε στην πορεία», είπε για την εκπομπή στην οποία συμμετέχει.

Για τη Ζέτα Μακρυπουλια: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση που είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ, φαντάζομαι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Εκείνη την εποχή υπήρχε επιθυμία με τη Ζέτα να κάνουμε παιδί. Αλλά τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο να υπήρχε ένα παιδί που δεν θα ζούσε και με τους δυο γονείς του».

«Θα ήθελα ένα παιδί στη φάση που είμαι. Έχω χορτάσει από πολλά και τώρα με την ωριμότητα που έχω μόνο αγάπη και μια γαλήνη μπορεί να σου φέρει», κατέληξε.

To άρθρο Η αποκάλυψη του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Θέλαμε να κάνουμε παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button