ΓυναίκαΜόδα

Νίκος Καρβέλας: «Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο»

Ο Νίκος Καρβέλας, το μεσημέρι του Σαββάτου 13/04, βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, ο πετυχημένος συνθέτης και συγγραφέας τοποθετήθηκε για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, αλλά και για την Εκκλησία.

«Κάνω έκκληση μέσα από το βιβλίο μου στην γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άνδρα, οι οποίοι έχουν εκδιωχθεί από την Εκκλησία και την Δημοκρατία κατάφορα. Η Εκκλησία και η Δημοκρατία έχει κυνηγήσει την φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι παρά φύσιν, ότι είναι αρρώστια. Η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν.

Όταν αισθάνεσαι ότι ελκύεσαι από κάτι, από έναν άνθρωπο του ιδίου φύλου, δεν είναι παρά φύσιν, είναι φυσικό, αφού το λέει η φύση αυτό. Άρα λοιπόν είναι εντελώς φυσιολογικό. Παρά φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω, αυτό τους το χρεώνω. Για ποιον λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι με τον γάμο; Γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία; Η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί. Θεωρώ λάθος οι ομοφυλόφιλοι να επιθυμούν τον γάμο», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρβέλας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button