ΓυναίκαΜόδα

Ξένια Καλογεροπούλου: Συγκλονισμένη με την απώλεια του Φέρτη – «Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη»

Την τελευταία του πνοή στα 86 του χρόνια άφησε ο Γιάννης Φέρτης την Κυριακή 14 Απριλίου. Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Φέρτης είχε παντρευτεί τρεις φορές και ο πρώτος γάμος του ήταν με την Ξένια Καλογεροπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 1964, έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και χώρισαν το 1972.

Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη.

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…», είπε η σπουδαία ηθοποιός.

Η εξομολόγηση της Ξένιας Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη

Η Ξένια Καλογεροπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Στούντιο 4” είχε πει για τον Γιάννη Φέρτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας μαζί σε μία ταινία κι από εκεί γίναμε αχώριστοι. Και στο σπίτι και στην οθόνη και στη σκηνή. Ο σκηνοθέτης, ο Τίτος Φαρμάκης φαντάστηκε πως θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα καλλιτεχνικό σχήμα οι τρεις μας. Αυτός είχε την ιδέα και με αυτόν ξεκινήσαμε τη συνεργασία. Μας άρεσε και στην αρχή νομίζω πως δεν καταλαβαίναμε τη σημασία του πράγματος, ήταν σαν παιχνίδι.

Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί, περάσαμε πολλά. Μάλιστα, αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει κι ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε τη Λοκαντιέρα που είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα.

Ήρθε λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο “Πόρτα” και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε πάλι μαζί, ενώ εμάς μας φαινόταν τελείως φυσικό, γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα κι αγάπη μεταξύ μας, ασχέτως αν είχαμε χωρίσει».

«Κάποια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μου είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Είπα εντάξει και χωρίσαμε. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει. Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει “θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως, του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω», είχε πει ακόμα η Ξένια Καλογεροπούλου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button