Αθλητικά

Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το φυλακτό που του έδωσε ο πατέρας του πριν το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ιστορικής πρόκρισης του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης κατέβασε ρολά στη διαδικασία των πέναλτι, σταμάτησε τρεις παίκτες της Φενερμπαχτσέ με φοβερές επεμβάσεις και έστειλε τον Ολυμπιακό στους “4” του Conference League και τους Τούρκους στην… κόλαση.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εντυπωσιακός και στα δύο παιχνίδια με του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο την πιο επική παράσταση την κράτησε για το φινάλε, σοκάροντας τους Τούρκους.

Οι επεμβάσεις του Τζολάκη:

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV κι αναφέρθηκε στο φυλακτό που του έδωσε ο πατέρας του, ο οποίος ακολούθησε τον Ολυμπιακό στην Πόλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Γράφουμε όλοι μαζί ιστορία και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”.

Για τις εκτελέσεις των πέναλτι και το γεγονός πως έπεσε σωστά σε όλα:

“Είχαμε κάνει μια ανάλυση με τους αναλυττές και τον προπονητή τερματοφυλάκων αλλά εκείνη την ώρα είναι και το φίλινγκ καθώς όλοι γνωρίζουν πως κοιτάζουμε τα πέναλτι τους. Οπότε πρέπει να πέσεις και στη σωστή γωνία για να δικαιωθείς”.

Είδαμε να σου δίνουν κάτι από την εξέδρα, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω τι ήταν;

“Μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που με ακολούθησε και εδώ και πήραμε μαζί την πρόκριση”.

Τρία παιχνίδια και κούπα, δεν γίνεται να μην το σκέφτεσαι;

“Βήμα-βήμα, να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής, να ηρεμήσουμε. Το ονειρευόμαστε γιατί όχι”.

 

 

To άρθρο Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το φυλακτό που του έδωσε ο πατέρας του πριν το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button