Πολιτική

Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πώς σχολίασε το Twitter το «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;»

Οι χρήστες των social media – βλέπε X (πρώην) Twitter – δεν αφήνουν εύκολα κάποιες πιο ιδιαίτερες ειδήσεις να περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, πόσω μάλλον όταν πρωταγωνιστές είναι ο Αχιλλέας Μπέος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο  δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του χθες (22.04.2024) στο Facebook έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανάρτησε μάλιστα τον σύντομο διάλογο που είχαν, ενώ εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος.

Η ανάρτηρη του Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής: «Μετά και το πρωινό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Κυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

Τώρα, η παραπάνω είδηση αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των χρηστών, η αντίδραση των οποίων ήταν άμεση:

Δείτε ορισμένα τιτιβίβματα:

Φυσικά, η συγκεκεριμένη είδηση αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί των χρηστών, η αντίδραση των οποίων ήταν άμεση.

To άρθρο Αχιλλέας Μπέος – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πώς σχολίασε το Twitter το «Γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button