ΓυναίκαΟμορφιά

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου: Οι ωραιότερες street style εμφανίσεις από τα fashion girls

Το Milan Fashion Week βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους μεγαλύτερους οίκους, αλλά και επιδραστικούς ανθρώπους της μόδας να παρευρίσκονται και να αναδεικνύουν τις καινούριες συλλογές για το Φθινόπωρο ’24-’25.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μεγαλύτερες fashionistas ταξίδεψαν στην Ιταλία για να παρευρεθούν στις επιδείξεις των σημαντικότερων οίκων, μετατρέποντας τους δρόμους του Μιλάνου στη δική τους προσωπική πασαρέλα και χαρίζοντάς μας τις πιο δυνατές στιγμές street style μόδας.

Τα fashion girls μέχρι στιγμής έχουν διατηρήσει τα πράγματα πολύχρωμα, επιλέγοντας πλεκτά φορέματα, tailored παντελόνια και midi φούστες συνδυασμένα με αξεσουάρ και γάντια. Υπήρχαν επίσης πολλές τσάντες Diesel και FENDI έξω από τις αντίστοιχες επιδείξεις τους την πρώτη μέρα, συνδυασμένες με γυαλιά ηλίου και γάντια.

Τα αέρινα φορέματα, επίσης, είχαν την τιμητική τους, βάζοντάς μας στο ανοιξιάτικο κλίμα – ακόμα κι αν η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου αφορά τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024- ενώ το λευκό και οι παστέλ αποχρώσεις κυριάρχησαν στα περισσότερα looks.

Παρακάτω οι street style εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου που ξεχωρίσαμε…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button